VENEITÄ JOKA LÄHTÖÖN, VAIVATTOMASTI MEILTÄ.

Saaristoon, sisävesille, kalastukseen tai mihin vain venettä tarvitsetkin, kattavasta valikoimastamme löytyy vene juuri sinulle. Tutustu tarjontaamme ja löydä sinulle sopiva vene.
Meiltä myös vene-elektroniikka ja venetarvikkeet.


 

TEITÄ PALVELEVAT:

micke.png

Micke Henriksson

Puhelin: 0400 903 206
Sähköposti:
micke.henriksson@e3-marin.fi

sebstian.png

Sebastian Henriksson

Puhelin: 040 5399 877
Sähköposti:
sebastian.henriksson@e3-marin.fi

 
 

ASKELADDEN

Askeladden on norjalaista laatua parhaimmillaan. Askeladden tarjoaa huippuluokan viimeistelyä ja korkeaa laatua ja on tehty vaativalle veneilijälle rannikkokäyttöön, keleihin kuin keleihin.


BUSTER

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivene, jonka laajasta mallistosta löydät parhaat vaihtoehdot monipuoliseen vapaa-ajan veneilyyn ja vaativaan työhön. Buster-laadun takaa AHT - Aluminium Hull Technology by Fiskars.


RÖNNQVIST PRO

Rönnqvist Pro -veneet ovat reiluja meriveneitä, joissa sekä ammattilaiset että muut meriveneiden ystävät arvostavat samoja ominasuuksia.


SAGA BOATS

Millainen on sinun Sagasi? Norjalaiset osaavat veneenrakentamisen, ja Saga on siitä oiva esimerkki. Kun valitset Sagan, saat laatua, mukavuutta, harkittuja yksityiskohtia, ja ennenkaikkea: ensiluokkaista merikelpoisuutta.


TERHI

Terhi on valmistanut ja kehittänyt kestäviä ja turvallisia veneitä vaativiin olosuhteisiin jo 40 vuotta. Ainutlaatuisen valmistustekniikan ja ennakkoluulottoman tuotekehitystyön ansiosta Terhi on kasvanut suosituksi ja arvostetuksi kansainväliseksi venemerkiksi. Laajasta mallistosta löytyy vaihtoehto kaikille vesille ja erilaisiin tarpeisiin.


BELLA

Tuskin on montaa venemerkkiä maailmassa, jonka mallisto on yhtä monipuolinen ja kattava kuin Bellan. Valitessasi veneeksesi Bellan, voit olla varma, että saat laatutuotteen, jonka arvo säilyy.


FLIPPER

Flipper-mallistosta löydät nykyaikaisen laatutuotteen, joka nauttii suurta kansainvälistä arvostusta.


FALCON


YAMARIN


YAMARIN CROSS